2014. február 17.

everyday hero

ez az egyik kedvenc dalom az új mius lemezről. meg az up, meg az aranyszárnyú. meg az összes dal igazából.

nagyon jól sikerült Juli és Gergő új lemeze, úgyhogy most repeatbe ezt fogom hallgatni márciusig, amíg a lemezbemutató lesz.

egyébként több mint 1 egész hete az új lakásunkban lakunk. gyönyörűszépségesotthonosmodern meg minden. igazi magaséletünk van. az ötödik emeletről nézünk le a Moszkva térre, meg a villamosokra. van minden jóság a környéken, 200 méterre van a Mammut pláza, a Fény utcai piac, van pékség a házzal szembe, közel van a munkahely, szép a konyha, beépített bútorokban van hely mindenre, tágas a nappali és végre nyugi van. csend meg béke, nem trappolnak gyerekek a folyosón, van külön hálószobánk. az erkély hiányzik, de van ilyen francia kilépő kis erkélyszerűség, úgyhogy ezzel egyelőre elvagyok.

amúgy meg sokat dolgozom, emellett csak arra van még időm, hogy olvassam (persze a könyves blogommal el vagyok maradva mint állat) de ilyen ez a popszakma. szerelem az változatlanul van, jó az új helyet belakni a Férfivel, meg gondolkozni azon, hogy még mi kell a lakásba, hová és merre tegyük, mit vegyünk majd az IKEÁ-ban. szóval azt hiszem eddig elég jó ez a 2014-es év. maradjon a továbbiakban is így!

ti meg hallgassatok miust, mert jók! 



Nincsenek megjegyzések: